Υλικά:
4 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα
2 μεγάλες ντομάτες ψιλοκομμένες
1-2κουταλιές της σούπας φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
8 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τής χρήσεις
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνι
Τρόπος παρασκευής:
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά. Προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι , ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Το βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο και μετά παίρνουμε ένα κουτάλι και κουταλιά,κουταλιά τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε ο φίλος μας Γιώργος Χριστιανός, τις συνταγές του οποίου θα βρείτε και εδώ: https://www.facebook.com/GiorgosXristianosSelidaMageirikhs/?__mref=message_bubble